O Nama

O nama

Fondacija Mulalić je nevladina i neprofitna organizacija osnovana u januaru 2022. godine. Cilj Fondacije je promovisanje i nagrađivanje izvrsnosti u obrazovanju, poduzetništvu i društvenom aktivizmu učenika, studenata, poduzetnika i ostalih građana na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.

Fondacija se zalaže za smanjenje siromaštva u društvu, stipendiranje i obezbjeđenje uslova za što kvalitetnije i efikasnije obrazovanje učenika i studenata, osnaženje, umrežavanje i jačanje kompetencija i kapaciteta mladih ljudi, razvijanje savjetodavnog koncepta i karijerne optimizacije u poduzetništvu.

Misija

Misija Fondacije je promocija i zaštita porodičnih, duhovnih, kulturnih, obrazovnih i tradicijskih vrijednosti te unapređenje psiho-fizičkog zdravlja čovjeka.

Vizija

Fondacija Mulalić nastoji doprinijeti kvaliteti života i napretku društva kroz jačanje svijesti o društvenoj odgovornosti, promociju i razvijanje kulture i obrazovanja, vrednovanje ekonomskih potencijala i kreiranje prosperitetne zajednice kao garanta bolje budućnosti svih generacija.

Adresa:

Nikole Kašikovića 10
71000 Sarajevo

Tel:

Email:

Donacije

Ukoliko želite postati donatori, uplate se mogu izvršiti na račun Fondacije Mulalić:

Transakcijski račun broj:
1413065320269544,
BBI banka Sarajevo

Svrha: Donacija

Kontakt Formular

Ako imate bilo kakvih pitanja, želite saznati više o Fondaciji ili biste htjeli sarađivati, ispunite formular pa ćemo Vam se javiti.

Rok za prijavu projekata je 31.10. tekuće godine za narednu godinu.